Sepetang Bersama Blogger kembali lagi!

Kini, dengan

Tema yang berbeza! Ilmu yang lebih padat!

Acara yang lebih mantap! Hadiah yang lebih lumayan!

Jaringan networking yang lebih luas!

 

 

Siapa yang perlu hadir ke Sepetang Bersama Blogger 2017 ini?

1. Blogger/ Aktivis Media Sosial / Usahawan 

2. Anda yang menjalankan bisnes dan ingin promosikan bisnes anda

3. Anda yang ingin meluaskan lagi networking anda

4. Anda yang ingin menceburi dunia blogging

5. Anda yang ingin menambahkan ilmu perniagaan secara online

 

 

5 Sebab utama kenapa anda perlu hadir ke SBB 2017

 

1. Majlis Ilmu bermanfaat

Anda berpeluang menambahkan lagi ilmu pengetahuan terutama dalam dunia perniagaan online dan dunia blogging daripada ahli panel yang hebat dan berpengalaman luas. Bagaimana cara buat duit melalui blog, belajar adsense, affiliate, content mastery dan banyak lagi.

2. Jaringan Networking yang luas

Anda boleh menambahkan lagi jaringan networking bersama para blogger yang terkenal dan hebat. Memang rugi kalau tak ambil peluang ini. Masa ini juga lah anda boleh promosikan bisnes dan produk anda jika anda merupakan seorang usahawan.

3. Hadiah yang Lumayan

Anda berpeluang mendapatkan pelbagai jenis doorgift daripada penaja SBB 2017 dan hadiah cabutan bertuah yang menarik dan lumayan!

4. Para penaja yang hebat.

Di sini lah, anda boleh mengambil peluang bertemu dengan para penaja yang hebat-hebat dan menjalinkan networking dengan mereka. Mana tahu, jika mereka juga berminat untuk menaja program anda.

5. Program yang santai dan happening!

Program ini sememangnya santai tetapi sarat dengan ilmu. Majoriti para blogger yang hadir sangat sporting dan happening. Ini lah masa untuk anda berukhwah dan bertukar-tukar pendapat dengan mereka yang hadir. Makanan dan tempat juga cukup sedap dan selesa.

” Platform Sepetang Bersama Blogger merupakan satu platform yang baik untuk kami menyampaikan kempen… ” (Puan Zalinda Zainon, Pengurus Besar Komunikasi Koporat, MDEC)

 

Program ini di adakan setahun sekali sahaja! SBB 2017 merupakan penganjuran kali ke -6!

Amat lah rugi jika anda tidak rebut peluang yang ada ini.

 

“Sepetang Bersama Blogger (SBB) bermula pada tahun 2012 anjuran Denaihati Network. Tujuan asal Sepetang Bersama Blogger ini ialah Perjumpaan bloggerblogger Asia Tenggara dari Malaysia, Indonesia, Brunei dan banyak lagi” (Rakaman liputan majlis Sepetang Bersama Blogger 2013, TV1)

Kini, SBB semakin berkembang dan telah mendapat tempat bukan sahaja dalam kalangan blogger malah para usahawan yang ingin meningkatkan lagi jenama perniagaan mereka.

Tempat adalah sangat terhad!

 

DAFTAR SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!