Tunaikan Ibadah Qurban anda di Tanah Suci Mekah 

“Pilihan khidmat ibadah Qurban di Mekah yang dipercayai dan mudah pada harga yang berpatutan.”

“Alhamdulillah untuk tahun ke lima
Denaihati Resources bersedia memberi khidmat untuk tempahan Qurban kambing di Mekah pada harga yang berpatutan pasti lebih murah dari di Malaysia”

“Ada yang tanya mengapa dibuat luar negara, Jawapan kami, dalam Islam tiada sempadan negara. Selagi terdaya kita bantu, kita keluarkan wang ringgit dengan ikhlas untuk ibadah.”

Fadhilat ibadah Qurban

Keampunan – kerana titisan darah qurban yang pertama adalah merupakan pengampunan bagi dosa-dosa yang telah lalu iaitu sebagai penebus dosa yang telah dilakukan

Kebajikan – yang dikurniakan kepada orang yang berqurban adalah sebanyak bulu binatang yang diqurbankan

Darah qurban yang tumpah ke bumi akan mengambil tempat yang mulia di sisi Allah S.W.T

“Andai ada yang tahu kelebihan melakukan ibadah di Tanah Suci Mekah, nescaya dia terus bersyukur kegembiraan.”

“Mereka yang melaksanakan ibadah Qurban akan memperolehi kenderaan atau tunggangan ketika meniti titian al-Sirat al-Mustaqim di akhirat kelak.”

“Tidak akan sampai kepada Allah daging-dagingnya dan tidak pula darah-darahnya. Tetapi akan sampai kepada Allah ialah ketaqwaan dari kamu. Demikianlah dipermudahkannya korban-korban kepada kamu supaya kamu mengagungkan Allah terhadap hidayah-Nya kepada kamu. Dan hendaklah kamu gembirakan orang-orang yang berbuat kebajikan.” (Surah Al-Hajj : 37)

Yang penting, urusan perlaksanaan ibadah qurban kambing di Mekah itu berlaku. Bukan sekadar serahkan wang ringgit sahaja. 

Tempahan Qurban Kambing Mekah sudah dibuka!

KLIK UNTUK QURBAN KAMBING MEKAH SEKARANG!