Tawaran untuk wanita bekerja saja – 100% money back guarantee dalam masa 30 hari.

Ada masalah selalu penat, cepat menguap (atau mengantuk) dan kulit wajah yang teruk?

“Lepas 3 hari minum Codibelle secara konsisten, mata sembab dah berkurangan dan badan rasa fresh walaupun tidur lambat.” 

– Amirah (Masih bekerja)

“Lepas minum Codibelle, akak dah tak pakai make up. Jerawat bawah dagu kecut dan kawan2 tegur muka cerah.” 

– Siti Salwa (Masih bekerja)

“Muka akak tak sembab, mata tak bengkak dan tak menguap bila buat kerja sampai petang.” 

– Nurul Aleeya (Ibu kepada 2 orang anak)

“Jeragat yang dulu melekat kat muka dah pudar. Kawan-kawan ofis tanya macam mana boleh hilang jeragat dan muka glowing. Jimat masa berjam2 tak payah makeup. Minum je.”

– Kak Rina (Masih bekerja)

“Sebelum ini selalu sakit kepala. Lepas minum kepala dah tak sakit walaupun cuaca panas.”

– Farah Nadiah (Guru sekolah menengah)

 

Saya bagi jaminan peribadi bahawa produk ini 100% selamat, halal dan berkesan.

Ini jaminan peribadi memandangkan saya sendiri masih minum 1 sachet setiap malam sebelum tidur.

Kenapa saya tak cerita panjang tentang manfaat produk ini?

Kerana anda boleh tengok sendiri testimonial-testimonial dan bukti pelanggan yang dah pernah minum Codibelle sebelum ini.

Saya hanya jamin produk ini 100% selamat dan halal.

“Rasa letih berkurangan walaupun bekerja lebih masa di bulan puasa.” 

– Suha (Masih bekerja)

Boleh saya sendiri bagi jaminan 30 hari money back guarantee sebagai menghargai kepercayaan anda?

Bayar RM200 saja sebagai tanda komitmen anda akan minum habis 20 sachet selama 20 hari.

Setiap malam sebelum tidur, anda akan minum 1 sachet dengan 100ml air sejuk.

Jika dalam masa 30 hari anda tak ada rasa minimum 1 perubahan positif seperti yang dialami oleh customer-customer kami yang lain…

Saya pulangkan kembali 100% duit anda.

Saya bukan nak jual produk ini.

Tapi saya nak berusaha bantu anda selesaikan masalah kurang bertenaga dan selalu rasa letih.

Saya tak berani ambil duit anda kalau Codibelle ini tak berjaya bantu selesaikan masalah anda.

Harga Codibelle ini hanya RM200 saja.

(Pembelian secara online saja akan dapat money back guarantee)

KLIK UNTUK BELI CODIBELLE SEKARANG